diumenge, 29 de novembre de 2009

Les Lletres Coixinet de la Daniela


Aquí estan les lletres coixinet per l'habitació de la Daniela! Sa mare ens va demanar que portessin un toc de xocolata i beig, tal com tenen decorada l'habitació, i de les nostres manetes ha sortit el blau cel, que personalment creiem que li dona un toc molt tendre!

Esperem que aquestes lletres coixinet, tendres i suaus, decorin la pared de la Daniela  durant molt de temps i junt amb elles algún dia aprengui a escriure el seu nom d'una manera ben divertida o a canviar-lis l'ordre i ves a saber que hi posarà al seu lloc!
Dessitgem que les lletres coixinet els agradin tant com ens ha agradat fer-lis.


Aquí estan las letras cojincito para la habitación de Daniela! Su madre nos pidió que llevasen un toque de chocolate y beig, tal como tienen decorada la habitación, y de nuestras manitas ha salido el azul cielo, que personalmente creemos que le da un toque muy tierno!
Esperamos que estas letras cojincito, suaves y tiernas, decoren la pared de Daniela durante mucho tiempo y que con ellas algún dia aprenda a escribir su nombre de una manera muy divertida y original, o que juegue a cambiarles el orden y ves a saber que pondrá en su lugar!
Deseamos que las Letras Cojincito les gusten tanto como nos gustó hacerlas!