diumenge, 29 de novembre de 2009

Les Lletres Coixinet de la Daniela


Aquí estan les lletres coixinet per l'habitació de la Daniela! Sa mare ens va demanar que portessin un toc de xocolata i beig, tal com tenen decorada l'habitació, i de les nostres manetes ha sortit el blau cel, que personalment creiem que li dona un toc molt tendre!

Esperem que aquestes lletres coixinet, tendres i suaus, decorin la pared de la Daniela  durant molt de temps i junt amb elles algún dia aprengui a escriure el seu nom d'una manera ben divertida o a canviar-lis l'ordre i ves a saber que hi posarà al seu lloc!
Dessitgem que les lletres coixinet els agradin tant com ens ha agradat fer-lis.


Aquí estan las letras cojincito para la habitación de Daniela! Su madre nos pidió que llevasen un toque de chocolate y beig, tal como tienen decorada la habitación, y de nuestras manitas ha salido el azul cielo, que personalmente creemos que le da un toque muy tierno!
Esperamos que estas letras cojincito, suaves y tiernas, decoren la pared de Daniela durante mucho tiempo y que con ellas algún dia aprenda a escribir su nombre de una manera muy divertida y original, o que juegue a cambiarles el orden y ves a saber que pondrá en su lugar!
Deseamos que las Letras Cojincito les gusten tanto como nos gustó hacerlas!

dimecres, 25 de novembre de 2009

El Caillou d'en David


Quin Caillou mes somrient! De braços oberts vol rebre en David! Esperem que ell també l'esperi amb moltes ganes, doncs la seva mare Mar ens el va demanar amb molta ilusió, taronges, xocolates i cafés ens agraden! - ens va dir. I així varem fer, esperem que aquest Caillou tan rialler sigui el centre de moltes histories i que en David el gaudeixi tant com he fet jo fent-li.  

Que Caillou mas risueño! Con los brazos abiertos recibe a David! Esperamos que el tambien lo espere con muchas ganas, pues su madre mar nos lo pidió con mucha ilusión, naranjas, chocolates y cafes nos gustan! - nos dijo.Y así hicimos, esperamos que este Caillou tan sonriente sea el centro de muchas historias y que David  lo disfrute tanto como yo haciendolo.dimecres, 18 de novembre de 2009

La Vaqueta-Giraffa de la Mar


La Mar li encanta la seva vaqueta! hi va amb ella a tot arreu, i la seva mare Marta ens va demanar si li podiem fer una igual al seu portadocuments....
Amb verds poma, taronges i liles, que els hi agraden molt li hem fet la Vaqueta-Giraffa amb la que tant somnia la Mar.
Té moooltes pesigolles, per això li hem fet una panxona de peluix perque la Mar i sa mare juguin a gratar-li la panxolina en busca de les pesigolles!
Us dessitgem que us agradi de tot cor i us acompanyi durant mooolt de temps!

A la Mar le encanta su vaquita! va con ella a todas partes, y su madre Marta nos pidió sipodiamos hacerle una igual ne su portadocumentos....
Con verdes manzana, naranjas y lilas, que les encantan les hemos hecho la Vaquita-Giraffa con la que tanto sueña Mar.
Tiene muchiiiisimas cosquillas, y por eso le hemos hecho la barriguita de peluche, para que Mar y su mami jueguen a rascarle la pancita en busca de las cosquillas!
Os deseamos de corazón que os guste y os acompañe durante mucho mucho tiempo!


dilluns, 9 de novembre de 2009

La Kitty de la Martina


Aquí tenim la Kitty! La Karmeta ens la va demanar per la Martina, la filla d'una amiga. Volia que fos una Kitty ben roseta, ben de "nena" i aquí la tenim, entre floretes l'hem col.locada i un rosa fucsia li hem dedicat acompanyat aquest llaçet tant lluent i festiu.
Esperem Karmeta els hi donguis una bona sorpresa amb aquest portadocuments, doncs ja sabem que aquest any les Kittys triumfen molt, estem convençuts que els hi agradarà molt!
Aquí tenemos a la Kitty! Karmeta nos la pidió para Martina, la hija de una amiga. Queria que fuera una Kitty muuuuy rosa, muuuy de nena, y aquí la tenemos, entre florecillas la hemos colocado y un fucsia le hemos dedicado acompañando este lazo tan brillante y festivo.
Esperamos Karmeta que les des una buena sorpresa con este portadocumentos, pues ya sabemos que este año las Kittys triunfan mucho, estamos convencidos que les encantará!

diumenge, 8 de novembre de 2009

El Bender de la Mariona


Aquest lluent Bender ens el va encarregar una amiga per la petitona Mariona, lluent, i ben enamorat li hem fet ben especial.

Tot brillant, tot llampant, en un llit de ratlles roses l'hem estampat, esperem Mariona que tot i ser tan petitona, algun somriure et regali, i que dels teus tresors es faci càrrec per guardar-te'ls a la panxa.

Este Bender nos lo encargó la amiga de la pequeña Mariona, brillante y muy enamorado especial lo hemos creado.
Todo brillante, todo reluciente, en una cama de rayas rosas lo hemos estampado, esperamos Mariona aún y siendo tan pequeña que alguna sonrisa te regale, y que de tus tesoros se haga cargo y te los guarde en la panza.