dimarts, 7 de desembre de 2010

La tovallola de la Clàudia


Ja ha nascut la Clàudia! I dins un mar de tous animalons li hem portat aquests dolços companys, una estrella de mar i un peixet ben compenetrats, que esperen ansiosos l'hora del bany.
Tenen les galtones ben vermelles, i es que guarden un secret, custodien de valent una petita sorpresa per la Clàudia, shhhh però no poden dir res.
Si estan juntets callen i xiuxiuejen entre ells. Però quan arriva l'hora del bany, els dos companys de mar es separen per donar-li la benvinguda a la Clàudia cridant de valent el seu nom!
Bon xip xap Clàudia et dessitjem Núria i Mercè, i com no Mai Manetes que amb molt de carinyo dessitja gaudeixis d'uns banys ben divertits! Xip Xap!

Ya ha nacido Clàudia! Y de entre un mar de suaves animalitos le hemos traido estos dos dulces compañeros, una estrella de mar y un pececito muy compenetrados, que esperan ansiosos la hora del baño.
Tienen las mejillas sonrosadas, y es que guardan un secreto, custodian una pequeña sorpresa para Clàudia, shhh pero no pueden contarnos nada.
 Si estan juntos callan y susurran entre ellos. pero cuando llega la hora del baño, los dos compañeros de mar se separan para darla la bienvenida a la pequeña Clàudia gritando bien fuerte su nombre!
Feliz chip chap Clàudia te desean Núria y Mercè, y como no Mai Manetes que con muchísimo cariño desea que disfrutes de unos baños muy divertidos! Chip Chap!