dimecres, 31 de març de 2010

El "Gordet dormilega" de l'Emma

Hi havia una vegada, en terres llunyanes una petita princesa anomenada Emma. La petitona de l'Emma tenia la son moooolt lleugera i cada cop que arribava algú la seva mare havia de còrrer amb el seu shhhhhhhh tant peculiar, per avisar que l'Emma descansava al seu llitet i que no fesin soroll.

Fins que un dia, la mare de l'Emma cansada d'estar pendent de vetllar per la son de la princesa, va crear el "Gordet dormilega", aquest seria l'encarregat d'anunciar a tothom que la princesa estava envoltada de somnis i cotons i que no se l'havia de destorvar, dit i fet, ni una migdiada mes sense dormir, el Gordet de l'Emma l'acompanya penjat de la seva porta tot fent.... shhhhhhhhhh, bona nit Princesa.

Había una vez, en tierras muuuuy lejanas una princesa llamada Emma. La pequeña de Emma tenia el sueño muuuuuy ligero y cada vez que alguien se acercaba su madre tenía que correr con su peculiar shhhhhhhhhh, para avisar que Emma estaba descansando en su cunita y que no hicieran ruido.
Hasta que un dia, la mamá de Emma cansada de estar pendiente de vigilar el sueño de la princesa, creó el "Gordito dormilón", este sería el encargado de anunciar a todo el mundo que la princesa estaba envuelta en sueños y algodoncitos y que no se la podia molestar. Dicho y hehco, ni una siesta mas sin dormir. El Gordito de Emma la acompañaba colgado de su puerta haciendo.... shhhhhhhhhh, buenas noches Princesa.

El Bender de'n Mateu


Com llueix el portadocuments d'en Mateu! Ple d'estels daurats dispersos per l'espai del seu petit món, van a cercar un bon amic ben lluent, també. Ple de bocins de màgics somnis han arribat al raconet adient per esperar en Mateu.
Aquest Bender tant simpàtic alegrarà moltes tardes, matins i nits distretes acompanyant al petit Mateu a perseguir aquests estels fins el seu llitet.  Daurats i plates hem triat per envolicar d'espurnes i cotonets aquest petit detall que la mare d'en Mateu ens va demanar.
Esperem us agradi de debó.

Como luce el portadocumentos de Mateu! Lleno de estrellitas doradas dispersas por el espacio de su pequeño mundo, van a buscar a un buen amigo bien brillante tambien. Lleno de trocitos mágicos de sueños, han llegado al rinconcito perfecto para esperar a Mateu.
Este Bender tan simpático alegrará muchas tardes, mañanas y noches distraidas, acompañando al pequeño Mateu a perseguir a las estrellas hasta su cunita.
Dorados y platas hemos escojido para envolver de chispas y algodoncitos el pequeño detallito que su madre nos encargó.
Esperamos os guste de corazón.