diumenge, 13 de març de 2011

El lleó d'en Bernat

Quina peça aquest lleó, entremeliat com ell sol, estavem caminant, saltant i brincant, quan darrera un arbre hem vist fugir, un bitxitu ràpid i divertit, semblava que reia, que l'interesant es feia. I tot seguit darrera un matoll, veiem moure's una cueta de color groc, ens hem engrescat i l'hem anat a buscar. A "cuit i amagar" el lleó ens ha fet jugar, quan ens ha vist el petitó, ens ha fet un fart de petons.
I es que és ben juganer, per això li portem a en Bernat, tot guapot i ben plantat, un lleó molt ben pentinat, que de ben segur el farà riure i jugar. 
L'endinsarà en històries ben llunyanes, li explicarà mil i una passejades, i en Bernat tot escoltant amb atenció, agafarà ben ràpida la son, entre coixins de cotó, i històries per dormir. No feu gaire soroll, quan us acosteu al seu llit.  Benvingut Bernat.

Vaya uno este león, travieso y soñador, íbamos caminando, saltando y brincando, quando tras un árbol le hemos visto huir, un bichito rápido y chiquitín, parecía que reía, que le interesante se hacía. Y enseguida tras un matorral, una cola amarilla hemos visto asomar, nos ha hecho reir y tras ella hemos ido a  buscar, al león más guapetón que al escondite nos ha hecho jugar.
Si es que es un juguetón, y aquí está para Bernat, todo guapetón y bien feliz, un león muy chiquitín.
Seguro que le cuenta mil historias, algún que otro paseo, y entre unas y otras, esperamos coja pronto el sueño. Entre cojines de algodón, y historias para dormir está el pequeño Bernat, shhhhhhh shhhhhhh.