dissabte, 12 de març de 2011

La papallona de la Mar


A la finestra de Mai Manetes ha arribat aquesta nit, una bufona papallona que a cau d'orella ens ha dit, que es  quedava amb nosaltres a dormir.
Que buscava un raconet on descansar les ales, on no passar gaire fred i agafar forces, per a l'endemà sortir.
L'hem acollit i al nostre costat una història li hem explicat, qui som i que fem i a quins nens acompanyem, i tota contenta s'ha fet ilusions, doncs fins ara tota soleta cantava cançons, volava i volava i sola passava , les hores mes maques, i les nits més glaçades.
I ens demana feliç, que vol ser part del pojecte,  que soleta no vol mai més dormir, que busca la Mar que l'acompanyi fins el llit, que li canti les cançons que mai havia sentit .
Cançons de bressol sentirà cada nit, tancarà les aletes i somiarà tot seguit. M'imagino els matins de dissabte al llit, saltant i brincant entre llençols de colors i volant entre núvols i núvols de coixí.

A la ventana de Mai Manetes, ha llegado una mariposa, que al oido nos susurra que se queda a dormir, que perezosa! Que busca un rincón donde descansar las alas, donde no cojer frio para continuar mañana.
La acojemos a nuestro lado, y una bonita história le hemos contado, quien somos y que hacemos y a que niños acompañamos, y toda contenta se ha hecho ilusiones, pues hasta hoy solita cantaba canciones, volava y volava y sola pasaba , las horas mas lindas, y las noches heladas.
Y nos pide feliz, que quiere ser parte nuestra,  que sola no quiere más dormir, que busca la Mar que la haga feliz, que le cante las canciones que yo de pequeña siempre oí.
Canciones de cuna escuchará al dormir, plegará las alitas y soñará junto a tí. Me imagino las mañanas, de risas adornadas, decorando muchas tardes  saltant i brincant entre llençols de colors i volant entre núvols i núvols de coixí.